fb-pixel

Alles wat je nodig hebt voor je Bol.com en Amazon business. Haal het maximale uit je onderneming.


  Business Manager

Verkoopresultaten
product manager

Zonder een duidelijk inzicht in de cijfers is het heel moeilijk om een business te runnen. De verschillende bemiddelingsbijdrage's, prijsaanpassingen en kortingsacties maken het moeilijk om een duidelijk beeld te krijgen van de resultaten. Met de Business Manager heb je altijd inzicht in de winst. Daarnaast krijg je alle verkoopresultaten in een overzicht. Optimaliseer je assortiment voor het behalen van meer winst. 

 

Management Tool
E-mails


Verbeter het klantcontact
Automatische e-mails

Goed contact met de klant levert veel op. Een professionele e-mail kan vragen van de klant wegnemen en geeft de bestelervaring een persoonlijke touch. De leden die gebruik maken van de geautomatiseerde e-mailcampagnes krijgen gemiddeld zes keer meer reviews op de producten. De social proof helpt enorm bij de verkoop van de producten. 


Nooit meer uit voorraad
Voorraad Manager

Het managen van de voorraad kan lastig zijn. Uit voorraad raken zorgt niet alleen voor het mislopen van sales, maar ook de ranking van het product daalt binnen bol.com.  Met de Voorraad Manager van FiveX weet je altijd wanneer je producten opnieuw moet inkopen. Het systeem laat je ook weten wanneer er producten aangevuld moeten worden bij het bol warenhuis. Stel voorraad alerts in en behaal meer verkoopresultaat. 


Business course

E-mails


Multichannel beheer
Koppel al je verkoopkanalen aan FiveX

Hoe krijg je nou je financiële inzichten van al je verkoopkanalen bij elkaar in een overzicht? Een van de grote voordelen van de tools van FiveX is dat je al je verkoopkanalen kunt koppelen. Zo komen alle verkopen van alle kanalen binnen in het systeem en worden deze samengebracht tot een duidelijk overzicht.


  Product Research

 De vraag van de markt
Product Database

Door de productresearch tool weet je altijd wat er speelt in de markt. Krijg inzicht in de verkooptrends en bekijk welke producten veel vraag hebben. Krijg direct inzicht in de omzetcijfers van de best verkochte producten op bol.com. Stel jouw filters heel eenvoudig in en bekijk welke producten er matchen aan de criteria. Doorzoek onbeperkt de 200.000 producten uit de database. Ontdek met slechts een aantal klikken jouw volgende bestsellers. Het doen van product research is nog nooit zo makkelijk geweest. 


Krijg product inspiratie
Product Categorieën

Het doen van product research kan op verschillende manieren. In het Product Categorieën overzicht krijg je inzicht in alle subcategorieën van bol.com. De best verkopende producten van deze subcategorieën worden op volgorde getoond. De verkoopprestaties van de best verkopende producten geven de potentie van het product weer. Voeg de producten met potentie toe aan je volglijst en blijf vervolgens altijd up-to-date. 

Business course Bol categorieen Bol categorieen Bol categorieen

Business courseOrganiseer je onderzoek           

Product Research

Het is belangrijk om je product research georganiseerd te houden. In de Product Tracker kun je elk willekeurig product van bol.com volgen. Koppel verschillende producten eenvoudig aan een groep en krijg een totaalbeeld van je research. Het is mogelijk om 250 producten tegelijk te tracken. Zo kun je eenvoudig je product research op grote schaal uitvoeren. Bepaal je inkoopstrategie op basis van cijfers en behaal meer rendement. 

Start vandaag met FiveX.  Probeer gratis en vrijblijvend 10 dagen alle tools.     

Aanmelden


© FiveX B.V.