fb-pixel

Word een Agency partner van FiveX

Agency programma

FiveX is de multichannel business management tool die jouw agency verder helpt bij het optimaal laten groeien van alle e-commerce klanten. Onze software biedt de volgende features.

Financieel inzicht
Zonder een duidelijk inzicht in de cijfers is het heel moeilijk om een business te sturen en schaalbaar te laten groeien. Met de Business Manager van FiveX heb je altijd inzicht in de winst. Daarnaast krijg je alle verkoopresultaten in een overzicht.

Voorraad & order overzicht
Uit voorraad raken zorgt niet alleen voor het mislopen van sales, maar ook de ranking van het product daalt binnen je marketplace. Met de Voorraad Manager van FiveX weet de klant altijd wanneer er producten opnieuw moeten worden ingekocht. Het systeem laat ook weten wanneer er producten aangevuld moeten worden bij een warenhuis.

E-mail automatisering en review boost
Met de e-mail automatisering nemen we een hoop werk uit handen van online verkopers. Ook genereren klanten hiermee gemiddeld 6x meer reviews op hun producten. Dit zorgt voor een hogere ranking binnen de marketplaces.


Eigen CRM voor agencies
Manage eenvoudig de business van je klanten

Middels het onderdeel CRM-systeem in ons platform bieden we agencies een overzicht van hun klanten die gebruik maken van FiveX. Je kunt bijvoorbeeld zelf nieuwe klanten aanmaken vanuit het agency account, notities verwerken en direct in het klantaccount inloggen.


Business course

E-mails


Reporting tool
Een volledige periode in een overzicht

Met onze rapportage tool kun je gemakkelijk overzichtelijke rapportages uitdraaien voor jouw klanten. Selecteer per periode de gewenste KPI’s en het gewenste format zodat jij je klanten kunt voorzien van een persoonlijke rapportage.


Is jouw agency een goeie match voor ons partnerprogramma?

Wij gaan graag zo gericht en doeltreffend mogelijk te werk op het gebied van agency partnerships. Dit doen wij omdat wij graag het maximale uit een samenwerking halen en samen willen groeien. Om een beeld te geven van agencies die goed bij ons aansluiten hebben wij een kleine checklist om te bepalen of jouw agency een goeie match is voor FiveX.

  • Je bent op zoek naar een tool die helpt om de marketplace business van jouw klanten te laten groeien.
  • Een ruim klantenportfolio van e-commerce ondernemers.
  • Je wilt helpen middelgrootte e-commerce ondernemers hun business te laten groeien.
  • Je bent opzoek naar een snel ontwikkelende software met business management tools.


Wat krijg je als partner.
Benieuwd naar al onze beloftes?
Neem dan contact met ons op!

Aan een agency partnerschap zitten meerdere beloftes van FiveX gebonden. Zo krijg je onder andere een agency account met rapportage mogelijkheden, een verlengde trail periode voor door jullie aangeleverde klanten en staan jullie als agency vooraan bij nieuwe ontwikkelingen.


Benieuwd naar al onze beloftes en eisen? Neem dan contact op met Rick en ontvang ons partnerprogramma.


Wij werken graag samen met agencies.

Heb je interesse om samen klanten te gaan helpen?
Neem contact op


Deze agencies helpen hun klanten
al met behulp van FiveX

© FiveX B.V.