fb-pixel

Boost Jouw Product Reviews! - Automatische E-mail Tool van FiveX - Verkopen Via Bol

Door de toenemende concurrentie op de verkoopplatformen worden bedrijven continue uitgedaagd om product pagina's zo goed mogelijk te optimaliseren. Hoge kwaliteit product foto's, duidelijke infographics en een goed geschreven tekst zijn al snel de norm geworden onder de gevorderde verkopers. Lees hoe je het maximale uit het verkopen via Bol haalt door de Automatische E-mail Tool van FiveX!

Bekijk artikel

Voorraadbeheer bij het verkopen op bol.com

Zonder een goed voorraadsysteem wordt verkopen op bol.com erg lastig en laat je waarschijnlijk veel geld op de tafel liggen. In dit artikel leggen wij uit hoe jij je voorraadstromen efficiënter kunt maken, zodat je meer omzet, meer winst en een hogere klanttevredenheid kunt behalen.

Bekijk artikel

Amazon monopoly

Amazon werd op 29 juli 2020 onder de loep genomen, door ’The House of Representatives’, vanwege het vermoeden van monopolistische activiteiten. De sales data die de grootste marktplaats van de wereld vergaard van de externe verkopers wordt vermoedelijk misbruikt door Amazon. De sales data van de externe verkopers gebruikt Amazon om concurrerende producten uit te brengen en hiermee benadelen zij de verkopers, aldus de geruchten.

Bekijk artikel

Franstalig België kan nu ook bestellen op bol.com

Vanaf 31 augustus, 2020, word het verkopen op Bol een stukje lucratiever, want vanaf dat moment kunnen de Walen via de app, Bol.com, producten bestellen bij o.a. verkooppartners die haar producten in België aanbieden. Dit artikel gaat verder op deze uitbreiding in en ook vertellen wij hoe jij hierop in kan spelen.

Bekijk artikel

Meer verkopen door adverteren via bol.com

Adverteren op Bol.com is een goede manier om meer ogen op jouw prachtige producten te krijgen, maar hoe werkt het precies en hoe kan je dit optimaal gebruiken zodat je geen geld verspilt?

Bekijk artikel